Aanstaande zaterdag 25 mei staat alweer de allerlaatste speelronde van de BeNe League op het programma in het seizoen 2012/’13. De FC Utrecht Vrouwen ontvangen aanstaande zaterdag in de BeNe League B de vrouwen van PEC Zwolle die momenteel de gedeelde eerste plaats met SC Telstar bezetten. Ditmaal wordt er niet gespeeld bij de oorspronkelijke thuishaven SV Kampong maar zal er in verband met playoffs wedstrijden worden uitgeweken naar de toekomstige thuishaven van de FC Utrecht Vrouwen namelijk USV Elinkwijk. De wedstrijd begint om 15.00 uur op het sportpark van USV Elinkwijk (Theo Thijssenplein 30, 3555 SJ Utrecht). De prijzen voor bezoekers zijn €2,50 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen/65+ en minder valide. De FC Utrecht Vrouwen bezetten momenteel de vierde plaats met 21 punten en PEC Zwolle bezet de gedeelde eerste plaats met 31 punten.

Groepsactie
Sluit het seizoen mooi af met je teamgenoten en kom de FC Utrecht Vrouwen de laatste wedstrijd supporteren! Groepen vanaf 15 personen (van één vereniging) betalen maar €1,00 per persoon en dat is inclusief entree voor de wedstrijd, een handtekeningenkaart van de FC Utrecht Vrouwen en tot slot een groepsfoto met de FC Utrecht Vrouwen na van de wedstrijd. Opgeven voor de groepsactie voor een wedstrijd kan via info@vrouwenvoetbalutrecht.nl waarin de vereniging en het geschatte aantal personen vermeld dient te worden. Kijk voor meer informatie even op onze website: http://www.vrouwenvoetbalutrecht.nl/nieuws/actueel/5988/met-groepskorting-naar-de-fc-utrecht-vrouwen 

Wij hopen dat jullie de FC Utrecht Vrouwen komen steunen bij de laatste speelronde van de BeNe League dit seizoen tegen PEC Zwolle!