De KNVB heeft Reinold Wiedemeijer aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel tegen FC Twente van donderdag. Hij wordt in Enschede geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Frank Jansen. Jochem Kamphuis is de vierde official. Eerder dit seizoen floot Wiedemeijer de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (4-0 verlies) en het thuisduel tegen Roda JC Kerkrade (4-0 winst). Het duel in Enschede start om 20:45 uur.

Thuiswedstrijd
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente van aanstaande zondag heeft de KNVB scheidsrechter Danny Makkelie aangesteld. Rob van de Ven en Jan de Vries zijn in Stadion Galgenwaard de grensrechters. De vierde official is Ed Janssen. De thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen FC Twente werd ook al geleid door Makkelie (1-1). Daarnaast floot hij ook het eredivisieduel in Stadion Galgenwaard tegen Ajax (0-0). In Utrecht wordt zondagmiddag om 12:30 uur begonnen aan de terugwedstrijd in de play-offs om Europees voetbal.


Kaartverkoop uitduel
Het is nog mogelijk om kaarten te kopen voor de thuis- en uitwedstrijd tegen FC Twente. Voor de uitwedstrijd in Enschede dien je in het bezit te zijn van een uitkaart. Klik -HIER- om kaarten te bestellen voor de verplichte buscombi voor het uitduel. De buscombi-kaarten kosten € 18,90 per kaart.

Ben erbij in Utrecht!
Ook voor de terugwedstrijd in Utrecht zijn nog kaarten beschikbaar. Ook de kaartverkoop voor het thuisduel is in volle gang. Seizoenkaarthouders krijgen gratis toegang tot dit duel. Dit geldt ook voor halve seizoenkaarthouders. Losse kaartverkoop aan FC Utrecht club- en seizoenkaarthouders loopt tot en met zaterdag 25 mei. Al vanaf € 10 ben jij bij de finale van het seizoen!

Kaarten zijn te verkrijgen in de fanshop, via TicketBox of online. Op de wedstrijddag zelf zijn de kassa’s vanaf 10.30 uur geopend. Per FC Utrecht clubkaart kun je maximaal vier kaarten aanschaffen. Gezien de verwachte drukte raden we je aan om jouw kaarten in de voorverkoop te kopen.

Klik -HIER- voor kaarten voor de thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard.