FC Utrecht speelt donderdag het eerste duel in de finale van de play-offs, uit tegen FC Twente. De ploeg gaat in de Grolsch Veste voor een goed resultaat en de steun van een vol uitvak is daarbij meer dan welkom. Reis donderdag dus mee naar Enschede en help de ploeg bij het behalen van een mooi resultaat. De kaartverkoop is in volle gang en verloopt goed: ruim vierhonderd supporters hebben al een kaart gekocht!

Het duel in Enschede is alleen te bezoeken via een buscombi. De buscombikaarten kosten € 18,90 per stuk en zijn te verkrijgen in de FC Utrecht Fanshop, via TicketBox of online. Om mee te gaan moet je wel in het bezit zijn van een uitkaart. De kaartverkoop loopt nog tot en met woensdag. De bussen vertrekken donderdag om 18.00 uur vanaf Stadion Galgenwaard. Instappen kan vanaf 17.45 uur.

SV-leden € 10,- korting!
De SupportersVereniging FC Utrecht geeft haar leden die meereizen naar Enschede een korting van € 10,-. Als lid van de SVFCU betaal je dan € 8,90 om de wedstrijd te bezoeken. Als je hier gebruik van wilt maken, koop je eerst jouw kaart via de verkoopkanalen van FC Utrecht. Rond de thuiswedstrijd tegen FC Twente van aanstaande zondag kun je op vertoon van het toegangsbewijs en de ledenpas van de SupportersVereniging het geld retour krijgen. De € 10,- haal je op bij de (beneden)ingang van het Supportershome Number Four.

Klik -HIER- om direct online je kaarten te kopen.