FC Utrecht wordt donderdag gesteund door een goed gevuld uitvak. Meer dan 600 supporters reizen donderdag mee naar Enschede. Vandaag heb je nog tot 18:00 uur de tijd om jouw kaarten te kopen voor het uitduel tegen FC Twente. Wees er dus snel bij als je FC Utrecht in Enschede wilt aanmoedigen!

De wedstrijd is te bezoeken via een verplichte buscombi. De buscombikaarten kosten € 18,90 per stuk. Om een kaart te kopen moet je in het bezit zijn van een uitkaart. De kaarten zijn te verkrijgen via internet, de FC Utrecht Fanshop en TicketBox. De verkoop loopt nog tot woensdagavond 18.00 uur!

€ 10,- korting
De SupportersVereniging FC Utrecht geeft haar leden die meereizen naar FC Twente een korting van maar liefst € 10,-! Als je hier gebruik van wilt maken, koop je eerst jouw kaart via de verkoopkanalen van FC Utrecht. Rond de thuiswedstrijd tegen FC Twente van aanstaande zondag kun je op vertoon van het toegangsbewijs en de ledenpas van de SupportersVereniging het geld retour krijgen. De € 10,- haal je op bij de (beneden)ingang van het Supportershome Number Four.

De bussen naar Enschede vertrekken donderdag om 18.00 uur vanaf Stadion Galgenwaard. Instappen is mogelijk vanaf 17.45 uur.