Met nog twee wedstrijden te gaan is het huidige voetbalseizoen bijna ten einde. Daarna wordt het vizier alweer op volgend seizoen gericht. De steun van de supporters is afgelopen seizoen van groot belang geweest en ook volgend jaar is die steun hard nodig. Jij bent er volgend seizoen toch ook weer bij in Stadion Galgenwaard?! Verleng of koop dan nu je seizoenkaart voor het seizoen 2013/2014!

Verlengen
Tot en met woensdag het nog mogelijk om je huidige seizoenkaart te verlengen. Vanaf je vertrouwde stoel zie jij dan alle thuisduels in de Eredivisie, de KNVB-beker tot de 1/8 finale en de eventuele thuiswedstrijden in de play-offs. Het is nog steeds mogelijk om je seizoenkaart in termijnen te betalen. Geef jouw verzoek tot gespreid betalen vóór donderdag aan, zodat je nog in acht termijnen kunt betalen. Doe je dit later, dan wordt het aantal termijnen minder en dus de maandelijkse kosten hoger.

Nieuwe seizoenkaart
Ben je nog niet in het bezit van een seizoenkaart, maar wil je volgend jaar niets missen in Stadion Galgenwaard? Koop dan je seizoenkaart voor het seizoen 2013/2014. Ook hier geldt dat je nog in acht termijnen kunt betalen, mits je dit vóór 24 mei aangeeft. Een seizoenkaart bij FC Utrecht is al te verkrijgen vanaf €  190,-!

Klik -HIER- voor meer informatie over het aanschaffen van de mooiste prijs van het seizoen.

Leon de Kogel is er volgend jaar ook weer bij!