Het mooiste plekkie op aard: dat is stadion Galgenwaard

FC Utrecht verhoogt aankomend seizoen de seizoenkaartprijzen, zodat deze meer in lijn liggen met andere FC’s in Nederland. Huidige seizoenkaarthouders echter niet getreurd: jouw loyaliteit is niet onopgemerkt gebleven en daarom hebben we voor jou een speciaal aanbod! Je krijgt je seizoenkaart voor dezelfde prijs als vorig seizoen! Voorwaarde is wel dat je seizoenkaart verlengt vóór 31 mei en in één keer afrekent met iDeal. 

En zeg nou zelf: waarom zou je niet verlengen? Het mooiste plekkie op aard dat is toch Stadion Galgenwaard. Zeker nu de ploeg van Erik ten Hag elk seizoen hoge ogen gooit en meedingt om Europees voetbal: met mooi voetbal, de heilige grasmat en de aanhoudende support van het publiek krijgt het imposante strijdtoneel iets magisch!   

Twee mooie seizoenen hebben ervoor gezorgd dat FC Utrecht weer hot is. Ook in 2017-2018 is Ten Hag weer de man die de spelers in topvorm kneedt. Hij heeft hiervoor één van de beste jeugdopleidingen van Nederland tot zijn beschikking. Laten we daar met zijn allen van genieten! Verleng voor 31 mei en betaal aanzienlijk minder dan nieuwe seizoenkaarthouders. Dat heb jij dankzij je aanhoudende steun meer dan verdiend!

Ja, ik verleng mijn seizoenkaart!

Wil je komend seizoen upgraden naar goud, of van soort seizoenkaart of plaats veranderen en wel de korting ontvangen doordat je voor 31 mei met iDeal betaalt? Stuur dan een e-mail naar met daarin je naam, relatienummer (begint met 14 of 93 en staat achter op je huidige seizoenkaart) en wat je wilt veranderen (let op, indien je naar een seizoenuitkaart of gouden seizoenkaart gaat, dan hebben wij tevens een digitale pasfoto nodig). 

Kun je wel wat hulp gebruiken? De FC Utrecht Fanshop is speciaal voor de start van de seizoenkaartsale maandag 24 april geopend (10.00 tot 17.00 uur) om je met je verlenging te helpen.


Wil je een nieuwe seizoenkaart bestellen? De verkoop voor nieuwe seizoenkaarten start 1 juni. Wil je op de hoogte gehouden worden, laat dan je gegevens achter en wij geven je een seintje als het zover is!

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden!

Voordelen

Geldig bij alle 17 competitiewedstrijden
Altijd je eigen vaste plek
Na 12/13 wedstrijden voordeliger uit
Recht op eigen plek bij beker en play-offs
Voorrang bij losse kaartverkoop

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres