Wedstrijd van de Week: Dubbele cijfers voor FC Utrecht O14

07 september 2024

Sterk FC Utrecht O14 eenvoudig langs leeftijdsgenoten van AFC.

Voor rust werd al ruim afstand genomen van de gasten. Na rust nam FC Utrecht O14 een beetje gas terug om daarna weer flink toe te slaan wat uiteindelijk resulteerde in dubbele cijfers. Een goede manier van klantenbinding.

FC Utrecht O14 heeft vandaag met 10-0 van de O14 van AFC gewonnen. Na een erg sterke eerste helft stond het al 6-0, in het tweede bedrijf vielen er nog 4 goals.

FC Utrecht O14 startte energiek aan de wedstrijd en joeg de tegenstander volle bak af. Dit leed dan ook tot een vroege voorsprong in de wedstrijd. Dit was het begin van een dominante voetbalshow van de Utrechters. De thuisploeg speelde met veel dynamiek in hun spel waardoor AFC geen druk op de Utrechters kreeg.  Hierdoor werd het spel veel op de tegenstander zijn helft gespeeld en zorgde dit voor enkele fraaie aanvallen en goals.

In de tweede helft startte FC Utrecht O14 dominant en scoorden zij wederom een snelle goal. Hier na ging het tempo van het spel iets verder omlaag waardoor de Utrechters minder kansen creëerden. Een kwartier voor tijd pakten de jongens uit Utrecht het weer op en zorgden zij nog voor enkele goede aanvallen en verschillende goals. Een mooi begin voor de O14 van FC Utrecht wat het aanstaande dinsdag opneemt voor de competitie tegen de leeftijdsgenoten van Ajax O14.