VVV-uit, FC Den Bosch-thuis, SC Cambuur-thuis en vervolgens ADO Den Haag-uit: dat zijn de vier partijen die voor Jong FC Utrecht in een tijdsbestek van twee weken op de rol staan. Stuk voor stuk uitdagende affiches voor het team van Hoofdtrainer Ivar van Dinteren, dat in uitduels ongeslagen is dit seizoen.

Oogst in Helmond en Doetinchem
De Utrechtse talenten trapten de jaargang af in De Braak, waar Helmond Sport op 1-1 werd gehouden. Twee weken later leverde ook de tweede uitpartij van de jaargang een punt op voor de beloftenploeg uit de Domstad: op bezoek bij De Graafschap eindigde het in 2-2.

Evenveel punten als VVV-Venlo
Dat brengt de puntenteller van Jong FC Utrecht dit seizoen op twee; precies het aantal dat ook is geoogst door VVV-Venlo. Die ploeg sprokkelde punten op bezoek bij ADO Den Haag (1-1) en thuis tegen Roda JC Kerkrade (1-1).

Glansrol voor Venema in 2021
Winnen in De Koel: Jong FC Utrecht deed het in de Eerste Divisie al eens. Op 10 december 2021 om precies te zijn. Het werd 1-2 die dag. Nick Venema nam de volledige Utrechtse doelpuntenproductie toen voor zijn rekening.

Live updates via X en Instagram Stories
Niet van de partij vanavond in Limburg, maar wel benieuwd naar het verloop van VVV-Venlo – Jong FC Utrecht? Via FC Utrecht’s kanaal op X en via de Stories op het Instagram-kanaal van FC Utrecht Academie kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Koel. Bovendien komt VVV-Venlo – Jong FC Utrecht live op ESPN Extra en komen flitsen van de wedstrijd voorbij in het ESPN-programma Voetbal op Vrijdag.

Een samenvatting van de vorige pot die Jong FC Utrecht speelde, thuis tegen FC Emmen: