Nathan Voet treedt fulltime in dienst als teammanager van FC Utrecht Vrouwen, een job die hij afgelopen seizoen deeltijds vervulde. Als assistent-trainer van Jong FC Utrecht Vrouwen is Robin van Veluw in dienst getreden bij de Utrechtse FC, waarvoor hij de voorbije jaargang als vrijwilliger actief was. Mo El Amraoui trainde vorig seizoen de keepsters van Jong FC Utrecht Vrouwen en legt zich vanaf nu ook toe op het trainen van de doelverdedigsters van FC Utrecht Vrouwen.

Bovendien is Monique Gadellaa aangenomen als Duaal Carrière Coach. Zij helpt de speelsters die voetballen voor FC Utrecht bij het combineren van hun sportieve en maatschappelijke loopbanen. Maxime Snellenberg doet dat intern: naast speelster van FC Utrecht Vrouwen is zij ook gestart als fysio bij Jong FC Utrecht Vrouwen. Koos van Tamelen, die het voorbije seizoen tijdelijk de vervanger was van Marlou Peeters als Technisch Manager Vrouwenvoetbal, blijft als klankbord voor Peeters aan de vrouwentak van de rood-witten verbonden.

“Het vrouwenvoetbal in Nederland maakt nog elk jaar grote stappen en ook binnen onze eigen organisatie maken we deze groei door”, zegt Peeters. “Daarin leggen we nu de focus op het verder professionaliseren van de technische kant van onze organisatie. We maken een enorme stap en daardoor kunnen we de lat op alle vlakken nog hoger leggen. We zijn heel blij met de komst van Nathan, Robin, Mo en Monique en het feit dat Koos aan FC Utrecht’s vrouwentak verbonden blijft en we kijken heel erg uit naar de start van het nieuwe seizoen.”