FC Utrecht Vrouwen opent seizoen in Stadion Galgenwaard

11 september 2024

Utrechtse voetbalsters ontvangen Excelsior Vrouwen op 28 september aan Herculesplein.

De openingswedstrijd van dit seizoen van FC Utrecht Vrouwen, waarin Excelsior Vrouwen de tegenstander is, wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard. De Utrechtse voetbaltempel is op zaterdag 28 september vanaf 14.00 uur het decor voor de partij uit de eerste speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie, editie 2024/2025.

Na 140 dagen zonder officiële wedstrijd komt FC Utrecht Vrouwen op zaterdag 28 september eindelijk weer in actie om het echie. Het team van Hoofdtrainer Linda Helbling finishte in comebackseizoen 2023/2024 net buiten het linkerrijtje en is er alles aan gelegen dit jaar wel in de top zes te eindigen.

Voor het duel met Excelsior Vrouwen zijn tickets te koop voor de Noordtribune van Stadion Galgenwaard. Kaartjes kosten 7,50 euro voor jeugd tot 16 jaar en 10 euro voor volwassenen.

Wie een FC Utrecht Vrouwen Seizoenkaart heeft, kan HIER 2 vrijkaarten (1 voor zichzelf en 1 voor een introducé) claimen. Wie in het bezit is van een reguliere FC Utrecht Seizoenkaart kan voor FC Utrecht Vrouwen – Excelsior Vrouwen HIER 1 vrijkaart bestellen.