FC Utrecht Business trapt seizoen af met geslaagde Business BBQ

06 september 2024

Nieuwe connecties ontstaan en bestaande banden worden aangehaald bij eerste event van jaargang.

Sissende satéspiezen op de BBQ’s van Napoleon Grills, inspirerende toespraken van Ron Jans en Linda Helbling en bovenal: een gezellig samenzijn, waarbij nieuwe connecties ontstaan en bestaande banden worden aangehaald; editie 2024 van de Business BBQ van FC Utrecht gaat de boeken in als een buitengewoon geslaagde.

Ruim 450 bezoekers zijn van de partij bij het eerste FC Utrecht Business-event van deze jaargang. Zij worden bij de hoofdingang van Stadion Galgenwaard ontvangen en worden begeleid, via de spelerstunnel, naar de hoofdtribune. Onder het genot van een glaasje sangria ontstaan daar al de eerste verbindingen.

FC Utrecht’s eerste elftal én FC Utrecht Vrouwen maken hun opwachting op het veld, tijdens een presentatie die wordt verzorgd door Gert Kruys en René Vermeend. De Hoofdtrainers van beide ploegen, respectievelijk Ron Jans en Linda Helbling, spreken de honderden aanwezigen toe voordat het gezelschap zich naar binnen verplaatst. Daar wordt op de BBQ’s van Napoleon Grills allerlei lekkers klaargemaakt. De spelers, speelsters en stafleden van FC Utrecht mengen zich onder de leden van FC Utrecht Business en dat levert tal van leuke kennismakingen en gesprekken op.

“De Business Club van FC Utrecht is een mooie ontmoetingsplek, zakelijk relevant of niet, het heeft geen invloed op de gezellige sfeer”, aldus Seger Theuns, Managing Director bij Conclusion. “Het leveren van een topprestatie, wij in ons domein op het gebied van digitalisering en FC Utrecht op het veld, dat is een van de dingen die ons verbindt. We kijken uit naar de komende periode!”

“Met de Business BBQ zijn wij nu ook het FC Utrecht Business-seizoen goed begonnen”, vertelt Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys. “Er ontstonden mooie connecties tussen de bedrijven, en ook de spelers en speelsters mengden zich op een leuke manier in het geheel. Op naar het volgende event!”