Een aangename kennismaking

27 september 2024

Ruim dertig nieuwe leden van FC Utrecht Business leren elkaar en club nader kennen.

Een aangename kennismaking. Met elkaar, en met de club. Dat was wat beklijfde bij de ruim dertig nieuwe leden van FC Utrecht Business die van de partij waren bij de Nieuwe Leden Lunch in Stadion Galgenwaard.

Bij de hoofdentree van Stadion Galgenwaard werden de nieuwe leden van de alsmaar groeiende Business Club van FC Utrecht ontvangen door het salesteam van de club, waarna er tijd was voor koffie en thee in de Executive Lounge.

Onder het genot van een lunch kregen de nieuwe leden van FC Utrecht Business een korte update over FC Utrecht en vervolgens, traditiegetrouw, de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen aan de rest. Dit leverde direct mooie interacties op – de lunch was nog maar net begonnen, of de eerste waardevolle nieuwe connecties werden gemaakt.

Een rondleiding door Stadion Galgenwaard vormde het slotstuk van de Nieuwe Leden Lunch. “Dit event is vaste prik op de kalender van FC Utrecht Business en tijdens editie 2024 bleek maar weer waarom: het was voor de nieuwe leden een aangename kennismaking met elkaar én met de club.”

“Een top geregelde lunch en een mooie informele manier om beter bekend te raken met de club en de andere leden van de Business Club”, omschreef Alexander de Jong, Partner bij Insight Real Estate, de activiteit. “Mooie ambities om volgend jaar met zo’n gezelschap in een Europese stad te zitten!”

Ook Michael Buttner, Operations Manager bij Racesquare, keek met een goed gevoel terug op de Nieuwe Leden Lunch. “Een warm welkom vanuit het hart!”