Netwerken in de hoogste versnelling

13 uur geleden

Leden van FC Utrecht Business wanen zich Max Verstappen bij Racesquare in Utrecht.

Netwerken in de hoogste versnelling: dat was wat er gebeurde tijdens het FC Utrecht Business-event bij Racesquare Utrecht. Daar, waar bezoekers een volledige Formule 1-ervaring kunnen beleven door een race na te bootsen in high end simulatoren, gingen 120 leden van FC Utrecht Business vorige week plankgas.

Bij Racesquare in Utrecht gingen de FC Utrecht Business Leden in een vaart van meer dan 300 kilometer per uur over het rechte stuk, en dat zonder ook maar een centimeter te bewegen. In de simulatoren kregen de ondernemers een echte Formule 1-ervaring.

Tussen de vrije trainingen, kwalificaties en races door was er natuurlijk volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van smaakvolle hapjes en drankjes.

“We kijken terug op een geslaagde eerste editie van het FC Utrecht Business-event bij Racesquare”, aldus Indy van Sas, Accountmanager van FC Utrecht. “De mooie locatie van Racesquare bood een groep van 120 Leden van onze Business Club de kans kennis te maken met de wereld van het competitieve racen. De Leden doorliepen de klassieke fases van een Grand Prix-weekend: vrije training, kwalificatie en tot slot de race. Daarna werden de beste coureurs gehuldigd op het podium. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om met elkaar te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes.”

“Wij zijn er trots op dat wij de Business Club van FC Utrecht mochten ontvangen”, vertelde Michaël Buttner, Operations Manager van Racesquare. “Samen naar Pole Position!”

Erwin Meering, Advocaat bij Holla legal & tax, blikt terug op een geslaagd evenement. “Het was een mooie ervaring om aan het Racesquare-evenement van FC Utrecht Business deel te nemen. Hoewel ik net tweede werd, ben ik blij dat ik mijn Holla legal & tax-collega Gust Depla achter mij wist te laten. De organisatie was uitstekend en ik kijk nu al uit naar een rematch!”