FC Utrecht en OFM. verlengen samenwerking opnieuw

15 uur geleden

Kledingpartner vanaf nu tot medio 2027 verbonden aan Utrechtse FC.

FC Utrecht en OFM. hebben de samenwerking wederom met maar liefst drie jaar verlengd. OFM., dat al sinds 2017 trotse kledingpartner is van FC Utrecht, zorgt ook de komende jaren weer dat spelers, stafleden en kantoorpersoneel van FC Utrecht er representatief uitzien in de kleding van Dutch Dandies. FC Utrecht en OFM. zijn nu tot medio 2027 aan elkaar verbonden.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en veel meer. Zowel in de 22 fysieke winkels, onder meer te vinden in Leidsche Rijn, Nieuwegein en Woerden, als in de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging.

“Wij zijn bijzonder blij met de verlenging van ons partnership met OFM.”, vertelt Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys. “De kwaliteit en stijl van het merk Dutch Dandies past perfect bij de waarden en ambities van onze club. Samen hebben we een sterke basis gelegd en we kijken ernaar uit om deze samenwerking verder en verder uit te bouwen.”

“Het is voor ons een eer om FC Utrecht te kleden”, zegt Arthur Feenstra, directeur van OFM. “De club heeft een rijke geschiedenis en een trouwe achterban, en wij zijn trots om deel uit te maken van deze mooie organisatie. Samen met FC Utrecht willen we blijven innoveren en zorgen voor een onderscheidende en stijlvolle uitstraling voor zowel de spelers als de supporters.”