Het startpunt van de rit en daarmee de Business Club-activiteit is Pon Center in Barneveld. Vanuit daar maken de deelnemende Leden van FC Utrecht Business een tocht door een prachtige landelijke omgeving, met sportieve uitdagingen onderweg. Langs de route is ook een stopplaats ingericht waar gezamenlijk wordt genoten van een smaakvolle lunch; een perfect moment bovendien voor nadere kennismakingen. Het eindpunt van de rit is Pon Center Utrecht Audi, waar na de prijsuitreiking onder het genot van een borrel wordt nagenoten van een zalige dag.

“We kijken terug op een geslaagd event in samenwerking met onze mobiliteitspartner Pon Center, voorheen Muntstad”, zegt Joost Broerse, Partnership Director van FC Utrecht. “Tijdens de rally waren er voor de deelnemers verschillende momenten om met elkaar in contact te komen en zodoende hun netwerk uit te breiden.”

Eén van de Business Club Leden van FC Utrecht die achter het stuur kruipt, is eigenaar Jan Huberts van HWRG Investments. “Het was een ontzettend goed georganiseerd evenement. De Business Club van FC Utrecht heeft sowieso een neusje voor leuke activiteiten, en Pon Center heeft er helemaal een topdag van gemaakt”, aldus Huberts. “De route was mooi, de catering goed verzorgd en er was een leuke groep mensen bij elkaar. Dat ik ook nog in de prijzen viel, was natuurlijk een geweldige afsluiter van een prachtige dag.”

“Wij vonden het ontzettend leuk de Pon Center Rally te organiseren voor de leden van FC Utrecht Business”, vertelt Willem Trip, directeur bij Pon Center. “Het was ons eerste evenement onder de naam Pon Center, na een periode van integratie van Muntstad en Pon Dealer. Fijn om met auto-enthousiastelingen op pad te zijn op een toch nog zonnige lentedag en veel Business Club Leden te leren kennen. Wij hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad en kijken ernaar uit elkaar weer te zien.”