Mark van der Maarel-wedstrijd op zondag 8 september

29 juli 2024

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot All Star-duel in Stadion Galgenwaard.

De datum voor het afscheidsduel van Mark van der Maarel is geprikt. Op zondag 8 september om 14.30 uur bindt het clubicoon van FC Utrecht nog één keer de kicksen onder. Veel oud-collega’s en trainers hebben inmiddels toegezegd naar Stadion Galgenwaard te komen en het goede nieuws: Seizoenkaarthouders mogen gratis naar binnen!

Inmiddels is Mark van der Maarel profvoetballer-af. Het clubicoon begint na een welverdiende vakantie aan een tweede leven binnen FC Utrecht. Toch wil hij nog één keer afscheid nemen van het Utrechtse publiek. Dat doet hij op zondagmiddag 8 september. Op verzoek van Mark én de club trappen we af op het échte voetbaltijdstip van 14.30 uur.

De verdediger heeft zelf een selectie samengesteld bestaande uit spelers met wie hij in het verleden heeft gespeeld. Grote namen uit de geschiedenis van FC Utrecht zijn of worden opgeroepen en een groot aantal heeft al gehoor gegeven aan de oproep van Van der Maarel. De komende weken zal FC Utrecht via de bekende kanalen diverse namen bekendmaken.

De losse kaartverkoop start 15 augustus maar Seizoenkaarthouders mogen gratis naar binnen! Daarvoor hoeft geen losse vrijkaart te worden besteld: de Seizoenkaarten zijn gewoon geldig die dag. Zoals bekend wordt het competitieduel met PEC Zwolle zonder publiek afgewerkt, iets waar FC Utrecht enorm van baalt. Door Seizoenkaarthouders uit te nodigen voor het officiële afscheid van Mark van der Maarel, is onze trouwe aanhang ook dit seizoen verzekerd van zeventien thuiswedstrijden in Stadion Galgenwaard.

Op 8 september nog één keer op de banken voor Mark!