Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op de kalender, doelstelling voor deze wedstrijd was compactheid en dynamisch spel.

Met 10 minuten vertraging ving de wedstrijd dan eindelijk aan, de eerste minuten gaf FC Utrecht O15 goed druk en werd er op de helft van NAC O15 gespeeld. In de 5de minuut de eerste corner voor FC Utrecht O15 maar deze werd niet omgezet in een kans voor de boys van O15. In de 8ste minuut na een aanval van NAC O15 kwam FC Utrecht O15 er goed via rechts uit, de bal kwam in het midden bij Rayen en die haalde uit en zette FC Utrecht O15 op 1-0.

Tegen het kwartier kwam NAC O15 wat meer op de helft van FC Utrecht O15 en kregen ook een corner waaruit de 1-1 viel. Vanaf de aftrap ging FC Utrecht O15 meteen weer naar de goal toe, een uithaal maar de keeper stopte het schot. In de 25ste minuut een 2de standaard situatie die voor NAC O15 een echte kans opleverde maar Lars voorkwam een goal en werkte de bal goed naar de zijkant. Net voor rust werd er niet scherp verdedigt waardoor NAC O15 er doorheen liep en de 1-2 op het bord zette.

In de rust, iedereen op scherp gezet, vingen wij met dezelfde 11 spelers de 2de helft aan. Wij startten zoals wij begonnen waren en dat was het spelbeeld tijdens de gehele 2de helft. Wij speelden op de helft van de tegenstander. Een paar kansen kregen wij maar de bal ging er niet in. In de 49 minuut een vrije bal die goed voorkwam maar ook deze trof geen doel.

In 50ste minuut 2 wissels om wat te gaan forceren, maar het spelbeeld bleef hetzelfde. In de 61ste minuut 3 wissels. In de 65ste minuut een goed afstandsschot die door de keeper tot corner werd verwerkt, hieruit wisten wij niet te scoren.

NAC O15 kwam er de 2de helft een paar keer op de counter uit maar werd nooit echt gevaarlijk. De laatste wissel in de 68ste minuut en FC Utrecht O15 bleef druk zetten maar wist niet meer te scoren