De laatste wedstrijd van het seizoen sluiten wij af tegen de najaarskampioen AZ O16. AZ O16 zit meteen kort op de bal en wij hebben daar wat moeite mee, komen er niet lekker uit, na 15 minuten een eerste aanval van FC Utrecht O16 met een schot op de goal. We komen iets beter in de wedstrijd met af en toe een mooie aanval richting de goal. Na 24 minuten een uitbraak van AZ O16 wat ook meteen de 0-1 op het bord zet. In de 35e min een mooie aanval van FC Utrecht O16 maar de keeper pakt de bal weg, Daarna meteen weer een goede aanval van FC Utrecht O16 waarbij de keeper tot 2 keer toe een redding verricht. De gelijkmaker hangt in de lucht.

In de rust wordt er 4x gewisseld. Meteen aan aanval van FC Utrecht O16, Dylan geeft mooi voor op Nour en de stand is 1-1. In de 43e minuut een corner voor FC Utrecht O16, de bal wordt door Ties teruggekopt in de 16 en Lamine haalt hard uit, 2-1. Scott en Sem komen nu binnen de lijnen voor Ties en Dylan. Minuut 63, een afstand schot van AZ O16 die onderkant lat binnen vliegt en de stand is weer gelijk. Na een aanval van FC Utrecht O17 loopt Sem goed door en zet de thuisploeg weer op een verdiende voorsprong, helaas niet de einduitslag. Bij een aanval van AZ O16 wordt een speler in de 16 ten val gebracht en een penalty volgt waarbij de einduitslag op 3-3 wordt gezet.

FC Utrecht O16 heeft een mooie laatste reeks neergezet wat hoop biedt op een mooie voorjaarscompetitie.
Voor nu alvast fijne feestdagen en een gezond 2024!