Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Snijd de courgette in dunne plakjes. Snijd vervolgens de tomaten in blokjes of plakjes en snijd de mini mozzarellabolletjes doormidden. Besmeer het naanbrood met tomatenpuree en leg vervolgens de courgette, de tomaat en de mozzarella op het besmeerde broodje. Breng op smaak met kruiden naar keuze. Dille is aan te raden, want dat gaat heerlijk samen met zalm.
Leg het belegde naanbrood 4 tot 6 minuten in de voorverwarmde oven. Daarna haal je het brood uit de oven en beleg je dit met de zalm en eventueel nog wat kruiden. En dan? Aan tafel!
Ingrediënten voor 2 naanpizza’s:
2 Garlic & Herb naanbroodjes
½ courgette
2 grote trostomaten
100 gram gerookte zalm
1 blikje tomatenpuree
120 gram (uitlekgewicht) mini mozzarellabolletjes
Kruiden (optioneel, maar aan te beleven):
Dille
Zwarte peper
Italiaanse kruiden
Voedingswaarden voor 1 naanpizza:
Energie: 587 kcal
Vet: 21 gram
Waarvan verzadigd: 9 gram
Eiwit: 35 gram
Koolhydraten: 62 gram
Vezels: 5 gram
Zout: 2,8 gram