WKZ week

Het bezoek van en aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is één van de activiteiten van FC Utrecht dat ieder jaar terugkeert. Tijdens de WKZ-week – waarbij de selectie en staf van FC Utrecht het WKZ bezoekt, maar het WKZ ook een wedstrijd in Stadion Galgenwaard komt bekijken – staat alles in het teken van het kind.
 
Tijdens ons bezoek aan het WKZ zijn wij op zoek naar de interactie. De kinderen beleven een onvergetelijke middag met de spelers. Variatie van diverse activiteiten zorgt voor interactie en neemt de ongemakkelijkheid weg. Er is veel media-aandacht die vooral op z’n plaats is bij de persconferentie en tijdens de ‘meet and greet’ in de centrale hal van het WKZ. Op het moment dat spelers naar de afdelingen gaan is daar geen ruimte meer voor en staat de ontmoeting centraal.
 
In diezelfde week worden kinderen en families ook uitgenodigd om de wedstrijd te bezoeken en zijn ze te gast bij diverse skyboxhouders. Ze worden als ware V.I.P.-gasten onthaald en beleven de wedstrijd vanaf de beste plekken in het stadion.
 
Gedurende deze twee dagen willen wij de kinderen laten lachen. Wij willen ze laten vergeten waarom zij in het WKZ liggen. Laten vergeten dat ze ziek zijn. Wij willen ze gelukkig zien. Onbezorgd en vrolijk. Met het bezoek van en aan FC Utrecht hopen wij de kinderen een moment van plezier en zorgeloosheid te geven.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres