Media

Voor FC Utrecht zijn de contacten met de media van grote waarde. Alle informatie betreffende perszaken is op deze pagina te vinden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met de PR Coördinator.

Tamara Bouwmans
PR Coördinator

Telefoon: 030 888 5500
Email:

FC Utrecht persaccreditaties

Om journalisten zo optimaal mogelijk te laten werken rondom de thuiswedstrijden van FC Utrecht is accreditatiebeleid van toepassing. Aanleiding is de groeiende belangstelling van de sportpers.

Alle journalisten die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht of Jong FC Utrecht, dienen zich voorafgaand aan te melden via een e-mail naar . Dit geldt zowel voor leden van de NSP als journalisten die niet zijn aangesloten bij deze beroepsorganisatie.

Voor zondagwedstrijden moet deze aanmelding voor donderdagochtend 12.00 uur binnen zijn op het genoemde e-mailadres. Speelt FC Utrecht op zaterdag, dan is woensdag 12.00 uur het moment. Wanneer de wedstrijd op woensdag wordt gespeeld, dan geldt maandag 12.00 uur als laatste aanmeldmogelijkheid. 

Parkeren

Op de dag dat de aanmelding voor de komende wedstrijd sluit, ontvangen de journalisten antwoord of de accreditatie wordt toegekend. Zo ja, dan krijgen ze een accreditatie die toegang geeft tot de perskamer en, indien nodig en voorradig, een parkeerkaart. Op de parkeerkaart staat duidelijk de parkeermogelijkheid vermeld: P1 (voor de hoofdingang en achter de Bunnikside) of P3 (Dit is de parkeergarage Galgenwaard, onder de grote witte torenflat naast het BP tankstation).

Bij binnenkomst van de perskamer ontvangen journalisten op basis van hun accreditatie een toegangskaart tot de perskamer. Deze dient tevens als plaatsbewijs voor de perstribune en geeft na afloop van de wedstrijd eveneens toegang tot de mixed zone. Deze gang van zaken wordt ook gehanteerd bij de wedstrijden waar voorheen de accreditaties via de NSP verliepen, te weten Ajax, PSV, Feyenoord en FC Twente.

Binnen het huidige accreditatiebeleid van FC Utrecht hebben leden van de Nederlandse Sport Pers vanzelfsprekend een streepje voor ten opzichte van niet aangesloten journalisten.

Fotografen

Fotografen die aanwezig willen zijn bij de wedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard zijn in principe altijd welkom. U dient zich vooraf bij ons te melden via . U ontvangt dan, indien aangevraagd en voorradig, een parkeerkaart.

Fotografen die niet zijn aangesloten bij de NSP, moeten van tevoren een verzoek indienen om de wedstrijd bij te wonen. Zij krijgen bij toekenning van het verzoek een accreditatie en, indien aangevraagd en voorradig, een parkeerkaart.

Interviewverzoeken

Interviews voor (jeugd)spelers, (jeugd)trainer(s), personeelsleden of directieleden dienen vooraf per mail aangevraagd te worden bij de persafdeling van FC Utrecht. Vermeld in de mail uw naam, medium, contactgegevens en de deadline van het interviewverzoek.

In verband met de grote belangstelling voor interviews door studenten, wordt in principe ieder interviewverzoek van studenten afgewezen.

Trainingen

De trainingstijden van FC Utrecht zijn HIER te vinden. Cameraploegen dienen zich vooraf (uiterlijk de werkdag vooraf om 17:00 uur) aan te melden bij de persafdeling van FC Utrecht

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres