't Wed & Waard Lounge

De ’t Wed & Waard Lounge is een plek waar de gezelligheid van ‘t Wed zijn plaats heeft gevonden in Stadion Galgenwaard. De sfeervolle Lounge is met haar gevoel van betrokkenheid en gastvrijheid dé ontmoetingsplek voor het MKB van ondernemend Utrecht geworden. Dé plek om te discussiëren over de tactiek, het resultaat en de business.

In de ’t Wed & Waard Lounge zal onze partner Maison van den Boerde heerlijkste gerechten voor u bereiden. Aan de grote centrale bar zijn uw favoriete drankjes verkrijgbaar. Met altijd live-entertainment is het tot lang na het fluitsignaal gezellig!

Uw arrangement bestaat uit een luxe lederen seat op de hoofdtribune met perfect zicht op het veld.  Na afloop bent u dichtbij uw auto, op de voor u gereserveerde parkeerplek.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Luxe lederen seat op de hoofdtribune
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Toegang tot een jaarlijks evenement
  • Inclusief catering

Voor meer informatie over de ’t Wed & Waard Lounge kunt u contact opnemen met Michel Renssen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-12831376. Wilt u dat Michel contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres