Business Lounge

Genieten van een heerlijk buffet in combinatie met een wedstrijdbezoek aan FC Utrecht? Dat kan in de Business Lounge! In een volledig vernieuwde ruimte kunt u op een informele manier genieten van een walking dinner. De grote raampartijen die uitzicht bieden op het speelveld van Stadion Galgenwaard geven uw wedstrijdbezoek een uniek tintje!
 
De derde verdieping kenmerkt zich door de relaxte sfeer en toegankelijkheid welke tot stand is gekomen door de gevarieerde setting binnen de ruimten. Door de diverse plekken waar u en uw gasten kunnen vertoeven is elke wedstrijddag anders. Door deze speelse setting is het voor u ook makkelijker om nieuwe, interessante bedrijven te ontmoeten.

Voorafgaand aan de wedstrijd geniet uw gezelschap van een hoogwaardig walking dinner welke aan u gepresenteerd wordt door de bediening. Ook de drankjes worden door de bediening aan u geserveerd. Om u optimaal op de wedstrijd voor te bereiden verzorgt een FC Utrecht-legend, een voormalig speler of trainer, een voorbeschouwing op de wedstrijd. De wedstrijd zelf kunt u bekijken vanaf luxe lederen seats op de hoofdtribune vanaf waar u perfect zicht heeft op het speelveld. Na afloop van de wedstrijd kunt u gezellig naborrelen op de derde verdieping óf een kijkje nemen in de altijd gezellige ’t Wed & Waard Lounge, een verdieping lager gelegen.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Luxe business seat op de hoofdtribune
  • Luxe walking dinner inclusief drankjes
  • Relatiemanagement en netwerkmogelijkheden
  • Toegang tot de ’t Wed & Waard Lounge op de tweede verdieping
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Toegang tot de zakelijke evenementen van FC Utrecht Business

Voor meer informatie over de Business Lounge kunt u contact opnemen met Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar  of door te bellen met 06-22392855. Wilt u dat Tommie contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres