Exposure

LED-boarding

LED-boarding

Via FC Utrecht kunt u een miljoenenpubliek bereiken! Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht namelijk over 216 meter LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s niet te missen en geeft u dus de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen.

Lees meer 


20160313_FCUADO_0720

Vaste boarding

Rondom het gehele speelveld kent Stadion Galgenwaard verschillende posities vaste boarding. Zowel posities die zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s als posities die niet zichtbaar zijn voor de televisiecamera´s, maar wel uw boodschap naar de bezoekers in Stadion Galgenwaard communiceren.

Lees meer 


wedstrijdsponsor

Elke thuiswedstrijd van FC Utrecht is voor u een kans uw bedrijf, product of evenement extra onder de aandacht van zowel het publiek als het zakelijke netwerk van FC Utrecht te brengen. Als wedstrijdsponsor koppelt u uw bedrijf aan één van de thuiswedstrijden van FC Utrecht. 

Lees meer
 


Aanvoerder sponsor

sponsor aanvoerdersband

Elke wedstrijd gaat hij voorop in de strijd: de Aanvoerder. Dit seizoen speelt de aanvoerder van  FC Utrecht zijn wedstrijden met een unieke aanvoerdersband om zijn bovenarm. Niet alleen het logo van de FC staat hierop, ook de wedstrijd wordt vermeld. Bedrijven kunnen dit seizoen de aanvoerdersband sponsoren en ontvangen na afloop van de wedstrijd de gesigneerd band uit handen van een (oud-)speler van FC Utrecht.

Lees meer

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres