Wedstrijdkaarten

Junior Tigers

Ben jij lid van de Junior Tigers Kidsclub? Dan bezoek jij samen met je begeleider voor slechts €20,- een wedstrijd van FC Utrecht (met uitzondering van wedstrijden tegen de top 3). Een zogenoemd Junior Tigers-setje bestaat uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje is geldig voor de Cityside en de Bunnikside. Dit kan op vertoon van jouw ledenpasje in de fysieke Fanshop van FC Utrecht, of online via onze website. Op wedstrijddagen is het kopen van een Junior Tigers-setje alleen online mogelijk.

Veel plezier bij de wedstrijd en schrrrrrreeuw FC Utrecht naar de overwinning!

Hoe bestel jij een Junior Tigers-setje online?
Log in met het account van de eigenaar van de Junior Tigers-pas. Het relatienummer staat achter op de Junior Tigers-pas.

Na het inloggen in je account, klik je rechtsboven in je account op 'Wedstrijdoverzicht'.

Kids-Club-Wedstrijdkaarten

Je krijgt nu een lijst met wedstrijden te zien waar je een kaartje voor kan kopen. Kies de wedstrijd waar je een Junior Tigers setje voor wilt bestellen door op de knop 'Kaartverkoop' te klikken bij desbetreffende wedstrijd. Je ziet dan onderstaande afbeelding. Je kan kiezen voor een vak in de City- of Bunnikzijde door op het vak te klikken.

Vak-kiezen

Vervolgens klik je op de blauwe knop 'Laat mij zelf plaatsen kiezen'.

Zelf-plaats-kiezen

Je krijgt dan de plattegrond van het gekozen vak zichtbaar. Vink de stoelen aan waar je tickets voor wilt kopen. Indien je meerdere Junior Tigers setjes wilt bestellen, doe je dit in veelvoud van twee stoelen. Je kan maar één setje bestellen per Junior Tigers. Wanneer je voor meerdere Junior Tigers een set wil bestellen, dien je de accounts eerst aan elkaar te koppelen. Vervolgens selecteer je per stoel het juiste prijstype (1x Junior Tigers jeugd en 1x Junior Tigers begeleider) en klik je op de knop ‘Verder gaan met jouw bestelling’.

Stoeltjes-kiezen

Daarna zie je onderstaand scherm: Kies bij 'Eigenaar' voor de gekoppelde Junior Tigers lid en doe dat bij zowel het kaartje met prijstype Junior Tigers jeugd als bij Junior Tigers begeleider.

Naam-kiezen-Junior-Tiger

Als bij beide regels het Junior Tigers lid is ingevuld, zie je dat de prijzen zijn aangepast en je € 20,- moet afrekenen per Junior Tigers setje.

Prijs-kaartjes

Mocht je meerdere setjes in één keer willen kopen, zorg er dan voor dat voor de volgende twee stoelen een ander Junior Tigers lid is ingevuld. Zo kan je in één keer meerdere setjes naast elkaar bestellen. Zorg er dus voor dat je per setje een ander Junior Tigers lid hebt geselecteerd. Als je alles goed hebt toegewezen en de prijs correct is, kan je de bestelling verder afhandelen.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres