Desto Boys en De Dom Boys winnen Junior Tigers Voetbaltoernooi

1 mei 2018

Jongste FC Utrecht-supporters genieten van sportieve dag op Sportcomplex Zoudenbalch.

Al kwam de regen op sommige momenten met bakken uit de hemel: de tientallen kids die deelnamen aan het Junior Tigers Voetbaltoernooi maakten er gisteren (maandag) een mooie, sportieve dag van op Sportcomplex Zoudenbalch.

Het ochtendtoernooi, waar kids van 4 tot en met 8 jaar aan deelnamen, begon met een poulefase en een clinic van FC Utrecht O19, waar ook punten bij te verdienen waren. In de halve finales wonnen Desto Boys (na strafschoppen van Hercu Tigers) en The Lions (2-1 van Tuin Tijgers) en na een spannende finale was het Desto Boys dat de beker in de lucht mocht houden. De spelers van Desto Boys maken binnenkort in Stadion Galgenwaard hun opwachting in de vlaggenparade.

Voor kids van 9 tot en met 13 jaar was er ’s middags een toernooi. Naast de nodige poulewedstrijden was er ook voor hen een clinic; van Jong FC Utrecht. Na een spannende strijd in de poules plaatsten De Dom Boys en Vreeswijk zich uiteindelijk voor de finale en die werd gewonnen door De Dom Boys. Zij vormen zondag de vlaggenparade in Stadion Galgenwaard.

Fotograaf Ron van Dongen maakte de volgende impressie van editie 2018 van het Junior Tigers Voetbaltoernooi: 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres