Busvervoer

Om naar Stadion Galgenwaard te reizen heeft FC Utrecht voor de supporters twee busdiensten in het leven geroepen. De FC Utrecht Shuttle rijdt tussen Utrecht Centraal Station en Stadion Galgenwaard en de FC Utrecht Parkeer Shuttle rijdt tussen de parkeerplaats op de Uithof en Stadion Galgenwaard. De FC Utrecht Shuffle is een betaalde vervoersdienst en de FC Utrecht Parkeer Shuttle is gratis.
 

FC Utrecht Shuttle

De FC Utrecht Shuttle is de busdienst vanaf Utrecht Centraal Station naar Stadion Galgenwaard. De bussen zijn duidelijk herkenbaar aan het FC Utrecht-logo op de voor- en de achterruit. 

Waar: De bussen vertrekken vanaf de halte C9 op Utrecht Centraal Jaarbeurszijde.
Wanneer: De shuttlebus rijdt vanaf anderhalf uur vóór aanvang van de wedstrijd en stopt op de aanvangstijd van het duel. Na afloop rijdt de FC Utrecht Shuttle tot één uur na de wedstrijd vanaf de gebruikelijke halte voor het stadion naar Utrecht Centraal Station.

Rechtstreekste verbinding: De bussen rijden rechtstreeks naar het stadion en na afloop naar Utrecht Central Station. Onderweg wordt niet gestopt, dus het is niet mogelijk om gedurende de rit op- of uit te stappen. Het betreft namelijk besloten busvervoer en geen openbaar vervoer.

Kosten: Om per bus naar het stadion- en terug - te gaan, is een munt nodig. Deze munt kost twee euro en is te koop bij de verkopers bij de opstaplocatie op het Jaarbeursplein.

Let op: Maak je gebruik van andere bussen vanuit de stad of de regio Utrecht, dan moet je een geldig plaatsbewijs aanschaffen voor deze vervoersdienst aangezien dit openbaar vervoer betreft. Het toegangsbewijs voor de wedstrijd is niet geldig voor andere manieren van vervoer.

FC utrecht Parkeer Shuttle vanuit P+R De Uithof

Bezoekers van de thuiswedstrijden van FC Utrecht kunnen na het parkeren van hun auto met pendelbussen naar het stadion. 

Er rijdt een FC Utrecht Parkeer Shuttle vanaf P+R De Uithof. Voor parkeren op P+R De Uithof dient bij aankomst bij de aanwezige automaat een een zogeheten combikaart gekocht te worden. Met dit kaartje, dat 5 euro kost, kan door maximaal vijf personen gratis van de FC Utrecht Parkeer Shuttle gebruik worden gemaakt. P+R De Uithof bevindt zich aan de Universiteitsweg in Utrecht.

Aan de Padualaan (weekenden) en Sorbonnelaan (doordeweeks) kan nog wel geparkeerd worden. De door FC Utrecht georganiseerde buslijn tussen De Uithof en Stadion Galgenwaard, de FC Utrecht Parkeer Shuffle, vertrekt niet meer van deze parkeerterreinen.

FC Utrecht Express

De FC Utrecht Express bestaat uit speciale U-OV buslijnen. De FC Utrecht Express brengt je naar Stadion Galgenwaard en weer terug, en rijdt tijdens geplande competitie(thuis)wedstrijden, bekerwedstrijden en de Europacup. Drie kwartier voor de aanvang van de wedstrijd komen de bussen aan bij Stadion Galgenwaard, en 20 minuten na afloop vertrekken de bussen weer.

Download op deze pagina de dienstregeling. Let op dat de tijden in dit overzicht opgesteld zijn voor een wedstrijd om 14.30.

Buslijn Opstapplaats
530 Houten
531 Vianen
532 Maarssen
533 IJsselstein
534 Lopik
535 Nieuwegein
536 Vleuten

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres