Supportersvereniging

SVFCU

De Supportersvereniging FC Utrecht (SVFCU) is in 1981 opgericht en komt op voor de belangen van alle FC Utrecht-supporters. Door het grote ledenaantal kan de SV in gesprekken met FC Utrecht bogen op een grote achterban. 

Tevens is de Supportersvereniging FC Utrecht een officiële geleding van de club, net als de Vrienden van FC Utrecht. Door het goede contact met de club is het voor de Supportersvereniging niet moeilijk haar mening kenbaar te maken bij de beleidsbepalers. Zij doen dit dan ook met regelmaat en proberen zo een spreekbuis te zijn voor de supporters van FC Utrecht.

Leden 
Op het moment van schrijven heeft de Supportersvereniging zo’n 5500 leden, waarmee ze één van de grootste supportersverenigingen van Nederland is. De Supportersvereniging FC Utrecht streeft er naar de volgende zaken voor haar leden te kunnen doen:
- Optimale belangenbehartiging
- Toegang tot het gezellige supportershome met regelmatig bekende artiesten en DJ’s
- 5 x per seizoen het supportersblad FORZA
- Meet&Greet met de spelers van FC Utrecht
- Regelmatig voorrang en kortingen op uit- en thuiswedstrijden van FC Utrecht
- Feest- en Forumavonden
- Diverse buitenactiviteiten 

Lid worden is heel eenvoudig!

Vrijwilligers 
De Supportersvereniging drijft op een groep enthousiaste vrijwilligers. Helaas komen veel taken neer op een (te) klein groepje mensen.
Daarom is de SV altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor onze vereniging. Meld je daarom als vrijwillger aan via: .


Stichting True Support

Dat FC Utrecht geliefd is onder haar fans blijkt wel uit het feit dat naast de officiële Supportersvereniging ook nog de Stichting True Support bestaat.

FC Utrecht-supportersorganisatie Stichting True Support is opgericht op 1 juli 2005 en heeft momenteel 1200 leden. Hoewel True Support geen zetel in de Raad van Advies heeft, heeft FC Utrecht de stichting wel erkend als gesprekspartner en supportersvertegenwoordiger.

Stichting True Support richt zich met name op de gezinnen die met grote regelmaat Stadion Galgenwaard bezoeken. Zij zijn er voor iedereen die plezier heeft in het bezoeken van voetbalwedstrijden vanwege het voetbal. De beleving, de liefde voor de club en het respect voor de tegenstander en elkaar, zijn belangrijke waarden die zij nastreven.

Voor meer informatie: www.fcufans.nl

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres