Speler van de Maand Januari: Joris van Overeem

11 februari 2019

Middenvelder verkozen door Junior Tigers kidsclubleden.

Na de spannende wedstrijd FC Utrecht – PSV mocht Junior Tiger Miquel (6 jaar) de Speler van de Maand-award uitreiken aan zijn favoriet Joris van Overeem. Met zijn goede spel in de maand januari heeft de middenvelder van FC Utrecht de meeste stemmen ontvangen van de Junior Tigers.
 
In de catacombe van Stadion Galgenwaard stond Joris van Overeem Miquel al op te wachten. Vooraf had Miquel een 4-4 voorspeld, dus met een gelijkspel zat hij erg dicht in de buurt bij de einduitslag. Miquel speelt zelf in de spits bij TOV in Baarn bij de jongens onder 8.
 
Miquel had enkele vragen voorbereid die hij aan Joris van Overeem mocht stellen. Zo wilde Miquel weten met wie Joris de warming up doet. Joris vertelde dat hij de bal het meest naar Simon Gustafson speelt, omdat zij naast elkaar staan op het middenveld. Daarnaast wilde Miquel graag weten wie voor de muziek en sfeer in de kleedkamer zorgt. Dit is volgens Joris Urby Emanuelson, die altijd de muziek uitkiest en de speaker in de kleedkamer bedient. Zelf heeft Joris een andere muzieksmaak dan Urby en luistert hij deze muziek via zijn eigen headset/oortjes.
 
Na de vragen had Joris nog een verrassing voor Miquel, namelijk een FC Utrecht-goodiebag met onder andere een FC Utrecht shirt! Uiteraard had Joris een zwarte stift bij om het shirt te signeren. Uiteindelijk ging Miquel na een unieke meet-and-greet met zijn held met een brede glimlach en een gesigneerd FC Utrecht shirt samen met zijn vader richting huis!

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres