Spannende strijd in allereerste ePlayoff

19 mei 2017

In Stadion Galgenwaard was het sc Heerenveen van Niels Krist vandaag te sterk voor Lode de Boo's FC Utrecht. Een terugblik op een spannende best-of-five.

Tijdens de allereerste ePlayoff ooit gespeeld in Nederland was het Lode de Boo die goed van start ging. Kijkers zagen hem live op Twitch de eerste partij tegen het sc Heerenveen van Niels Krist winnen met 2-0.

Daarna begon Krist met zijn ploeg aan een opmars. Hij won de tweede pot en kwam dus op 1-1, en via een Golden Goal nam de Fries vervolgens de leiding: 1-2. In de vierde pot van de middag, die door FC Utrecht ook via Snapchat, Instagram, Twitter en Facebook werd verslagen, trok Krist andermaal op het nippertje aan het langste eind. Daarmee won hij de best-of-five met 1-3.

"We kijken met een goed gevoel terug op deze middag", zegt Dick Teunen, die bij FC Utrecht content maakt voor alle mediaplatformen van de club. "Verbeterpunten zijn er zeer zeker ook, en die gaan we op bijzonder korte termijn doorvoeren. Het is ons streven snel meer live eSportswedstrijden aan te bieden op onze clubkanalen."

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres