Uitkaart

Wil je een uitwedstrijd van FC Utrecht bezoeken? Dan heb je een uitkaart nodig. Hiervoor dien je eerst in het bezit te zijn van een (seizoen)clubkaart van FC Utrecht op eigen naam. Op deze kaart wordt geregisteerd dat je ook tickets mag aanschaffen voor uitwedstrijden om de ploeg te ondersteunen.

Hoe verleng ik mijn uitkaart?
Ben je in het seizoen 2016/2017 al in het bezit van een uitkaart, kan je gewoon verlengen. Kies in de online bestelstraat voor het abonnement SCC Uitkaart 2017-2018. Let wel op, een seizoenuitkaart kan niet op een bedrijfsnaam staan.

Hoe werkt de de uitkaart?
De kaartverkoop voor uitwedstrijden loopt via www.fcutrecht.nl/tickets of via de Fanshop. Bijbestellen dien je je geregisteerde uitkaart bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om online kaarten voor andere uitkaarthouders te bestellen indien je beschikt over het nummer van hun kaart, de achternaam en postcode. 

Per uitwedstrijd gelden er andere voorwaarden om je kaarten om te wisselen. Er kan per wedstrijd voorrangsregeling ingevoerd worden. Deze informatie vind je per wedstrijd terug op www.fcutrecht.nl/kaartverkoop/wedstrijdkaarten.
 

 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres