Hoe werkt het?

Instructie seizoenkaartverlenging

Ga naar www.fcutrecht.nl/verlengen.

Je komt op de volgende pagina:


Vul je gegevens in bij het login gedeelte (maak GEEN nieuw account aan, als seizoenkaarthouder heb je al een account. Als je een nieuw account aanmaakt is die niet gekoppeld aan de seizoenkaart en kan je dus niet verlengen). Je klantnummer is het nummer dat achter op de huidige seizoenkaart staat en begint met 14 of 93 (het is dus niet het pasnummer dat op de voorkant staat!!). Na het invullen klik je op INLOGGEN

Je komt dan in onderstaand scherm waar alle te verlengen seizoenkaarten staan. Als je gekoppeld bent aan bijvoorbeeld familieleden, zie je deze kaarten ook en kan je die in 1 transactie meteen verlengen.


In het pull-down menu kan je kiezen voor “Ja, ik wil nu verlengen”. Het nieuwe abonnement staat automatisch geselecteerd. Wil je naar een ander abonnement, dan zal je contact op moeten nemen met de afdeling ticketing (ticketing@fcutrecht.nl) en vermeld dan in de mail je naam en relatienummer en waarheen je wilt wijzigen. Wij zullen dan de wijziging doorvoeren en daarna kan je zelf alsnog verlengen. Klik na de selectie op VERDER.

In het volgende scherm dien je het juiste prijstype te selecteren. Let op, na keuze van het juiste prijstype, toont de prijs van komend seizoen. Zodra u verderop kiest voor iDeal zal de korting worden verrekend.


Kies na de selectie voor de knop GA NAAR BETALEN

Ga akkoord met de standaardvoorwaarden en kies in het volgende scherm de gewenste betaalmethode.


Bij keuze voor iDeal (tot en met 31 mei), zie je daarna dat er een korting berekend wordt. Bij keuze voor Incasso, let dan op dat je in het volgende scherm kies voor IBAN en het IBAN nummer met hoofdletters invult.

Je kan nu de betaling afronden. Je krijgt per mail een bevestiging.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres