FAQ

Informatie seizoenkaartverlenging

Vanaf maandag 24 april kun je jouw FC Utrecht-seizoenkaart verlengen. Tot en met woensdag 31 mei kan je jouw eigen plaats verlengen. Als je verlengt en via iDeal betaalt, dan krijg je nog de prijs van seizoen 2016-2017. Vanaf 1 juni zullen nieuwe prijzen gelden. Niet verlengde plekken zullen vanaf 1 juni in de vrije verkoop gaan.

Verlengingsperiode
Supporters kunnen vanaf maandag 24 april hun eigen stoel verlengen. Dit kan tot en met woensdag 31 mei. Vanaf 1 juni vervallen de reserveringen en zullen de stoelen beschikbaar komen in de vrije verkoop. Betaal je uiterlijk 31 mei via iDeal, dan heb je recht op de prijzen die ook voor seizoen 2016-2017 gelden (als je van leeftijdscategorie verandert, dan geldt de prijs die de nieuwe leeftijdscategorie had in seizoen 2016-2017)

Verlengen
Als je voor dezelfde categorie seizoenkaart kiest, kan je gewoon verlengen. Als je dan voor de betaalwijze iDeal kiest, krijg je automatisch de korting die ervoor zorgt dat je dezelfde prijs als vorig seizoen betaalt. Je kunt kiezen voor een gewone seizoenkaart, een seizoenuitkaart of een gouden seizoenkaart.

Gewone seizoenkaart: Als je deze wilt verlengen, kan je dat in het abonnement SCC 2017-2018.
Seizoenuitkaart: Als je in seizoen 2016-2017 een seizoenuitkaart had, kies je voor het abonnement SCC Uitkaart 2017-2018. Let wel op, een seizoenuitkaart kan niet op een bedrijfsnaam staan.
Gouden seizoenkaart: Als je in seizoen 2016-2017 al een gouden seizoenkaart had en wilt deze verlengen, dan kies je voor het abonnement SCC Goud 2017-2018. Let wel op, een gouden seizoenkaart kan niet op een bedrijfsnaam staan. 

Het verlengen van de seizoenkaart kan via de volgende link: www.fcutrecht.nl/verlengen. Je komt dan meteen in het inlogscherm terecht. Na het inloggen verschijnt meteen de regel met de seizoenkaart en die kan dan verlengd kan worden. 

Indien er op 1 adres meerdere seizoenkaarthouders wonen en je wilt die in 1 keer verlengen, dienen de gezinsleden aan elkaar gekoppeld te zijn. Als dit nog niet gedaan is, kan je een e-mail sturen naar met daarin de relatienummers van alle te koppelen personen. De relatienummers staan op de achterzijde van de seizoenkaart en beginnen met 14 of 93. De afdeling Ticketing koppelt dan de kaarten stuurt je zodra dat is gedaan een e-mail om de koppeling te bevestigen. Daarna kan je de seizoenkaart in één transactie bevestigen.

Wijzigen
Wil je komend seizoen van soort seizoenkaart of plaats veranderen en wel de korting ontvangen doordat je voor 31 mei met iDeal wilt betalen, stuur dan een e-mail naar met daarin je naam, relatienummer (begint met 14 of 93 en staat achter op je huidige seizoenkaart) en wat je wilt veranderen (let op, indien je naar een seizoenuitkaart of gouden seizoenkaart gaat, dan hebben wij tevens een digitale pasfoto nodig). Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een code waarmee je zelf tegen de juiste prijs de wijziging kunt uitvoeren.

Meerdere kaarten op één naam
Indien je meerdere kaarten in dezelfde leeftijdscategorie op je naam hebt staan, kun je deze gewoon verlengen.

Indien je meerdere kaarten in verschillende leeftijdscategorieën op je naam hebt staan, dan dienen deze allemaal op de juiste persoon gezet te worden. Dit om de kortingen qua leeftijdscategorie te kunnen geven. Anders wordt er alleen gekeken naar de leeftijd van de besteller en zal het niet mogelijk zijn om andere leeftijdscategorieën te selecteren.

Prijsoverzicht
Het prijsoverzicht vind je hier.

Wijzigingen t.o.v. seizoen 2016-2017
Indien je voor 31 mei via iDeal verlengt, dan ontvang je de prijzen van seizoen 2016-2017 (indien je van leeftijdscategorie verandert, dan geldt de prijs die de nieuwe leeftijdscategorie had in seizoen 2016-2017)

Vanaf 1 juni gelden de nieuwe prijzen. Klik voor het prijsoverzicht van 2017-2018.

Vanaf 1 juni worden de volgende leeftijdscategorieën en kortingen gehanteerd:
Jeugd tot 16: 50% korting voor alle publieksvakken op de volwassen prijs
Jong volwassenen 16-21: 25% korting voor alle publieksvakken op de volwassen prijs.
65+: 25% korting voor alle publieksvakken op de volwassen prijs.

Jeugd tot 16 jaar met een seizoenkaart op de vakken X, Y en Z zijn automatisch lid van de Junior Tigers of Tigers.

Er wordt geen gratis busvervoer meer ingezet voor gouden seizoenkaarthouders als de thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht niet in Stadion Galgenwaard worden gespeeld.

Betalingsmogelijkheden
De seizoenkaart kan betaald worden via iDeal, Credit Card of Incasso. Voor incasso zijn maximaal 3 termijnen mogelijk. Voor iedere incassotermijn (ook bij éénmalige incasso) wordt € 4,- administratiekosten in rekening gebracht (bij 3 termijnen dus in totaal € 12,-)

Bestellingen via incasso tot en met 8 mei worden op of vanaf 26 mei geïncasseerd.

Bestellingen via incasso tussen 9 mei en 6 juni worden op of vanaf 27 juni geïncasseerd.

Bestellingen via incasso tussen 7 juni en 9 juli worden op of vanaf 27 juli geïncasseerd.

Verlengingen via incasso tussen 10 juli en 8 augustus worden op 29 augustus geïncasseerd.

Na 8 augustus vervalt de incasso-optie en kun je jouw Seizoenkaart alleen per iDeal, CreditCard en in de FC Utrecht Fanshop betalen.

Losse verkoop
Vanaf 1 juni kan je ook nieuwe seizoenkaarten bestellen. Alle niet verlengde seizoenkaarten zullen dan in de verkoop komen.

Levering seizoenkaarten
De nieuwe seizoenkaarten voor seizoen 2017-2018 worden halverwege juli verstuurd.

Mocht je de seizoenkaart 2016-2017 ook als betaalkaart hebben gebruikt, zal er bij de levering van je nieuwe seizoenkaart een beschrijving zitten hoe je het saldo kan overzetten op de nieuwe kaart.

 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres