Stoptober

Stoptober Bart

“Stoppen met Roken”-campagne van FC Utrecht en Zorg van de Zaak
 
Kick-off “Stoppen met Roken”-campagne
Op 13 september trapten we af met onze eerste gezamenlijke preventiecampagne over ‘stoppen met roken’. Voor deze campagne werkten wij samen met Stoptober, een initiatief van onder andere: KWF, Longfonds, Hartstichting en VWS. Stoptober is een landelijke actie die mensen stimuleert om gedurende de maand oktober 28 dagen te stoppen met roken. Want als je het 28 dagen volhoudt, heb je 5x meer kans om blijvend te stoppen met roken.
 
Stoppen met Roken ook een zorg van de zaak
Zorg van de Zaak wil stoppen met roken ook op de zaak onder de aandacht brengen. Waarom? Omdat een kwart van de rokers zijn pensioen niet haalt. Roken is daarmee een belangrijk thema dat ook op de werkvloer bespreekbaar moet worden gemaakt. Voorafgaand aan de wedstrijd werd aan een flink aantal business club leden van FC Utrecht, klanten van Zorg van de Zaak en diverse media de campagne onder de aandacht gebracht.

Naast de aanwezigheid van veel bedrijven werd het kick-off event bijgewoond door onder andere Staatssecretaris Van Rijn, gerenommeerd longarts Pauline Dekker van het Rode Kruis Ziekenhuis en Wethouder Everhardt van Utrecht. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres