Over Zorg van de Zaak

Sinds juli 2015 is Zorg van de Zaak officieel als hoofdsponsor aan FC Utrecht verbonden. Zorg van de Zaak is voor minimaal drie seizoenen verbonden aan de club, met een optie voor nog twee seizoenen. De samenwerking gaat veel verder dan alleen de naamgeving op het shirt. Daarmee is een unieke Utrechtse samenwerking met een landelijke uitstraling een feit.
 
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bouwt Zorg van de Zaak aan een netwerk van bedrijven dat ervoor zorgt dat mensen kunnen blijven deelnemen aan werk. Niet vanuit de gedachte dat mensen moeten werken, maar juist vanuit het tegenovergestelde idee: dat mensen mét werk gelukkiger zijn. Daarom wordt gezondheid en inzetbaarheid niet vanuit een eenzijdig medisch perspectief benaderd, maar vanuit een veel bredere visie. “Onze dienstverlening is erop gericht om mensen weer optimaal te laten functioneren in hun baan. Maar onze missie reikt verder dan dat”, stelt Marius Touwen, Directeur-Eigenaar Zorg van de Zaak.
 
“Om volwaardig onderdeel te kunnen zijn van de maatschappij is, naast werken, het meedoen en bijdragen aan de samenleving evenzo belangrijk. Hierbij gaat het om de sociale contacten die je hebt of rol die je vervult binnen bijvoorbeeld een vereniging. En juist daar zien wij de verbinding met FC Utrecht, omdat zij naast haar sportieve doelstellingen gezondheid én maatschappelijke-participatie hoog in het vaandel hebben staan.”
 
De komende jaren gaan we gezamenlijk maatschappelijke en preventieprogramma’s ontwikkelen. Landelijke issues als schulden, pesten, overgewicht en roken gaan wij, als hoofdsponsor en betaald voetbalorganisatie aanpakken. Waarbij we echt samen in de communicatie het voortouw gaan nemen en een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Utrecht. Daarbij wordt heel veel betrokkenheid gevraagd van spelers, trainers, medewerkers én ook supporters van de club en wordt het platform dat de club biedt en de media exposure die FC Utrecht heeft, zowel landelijk als regionaal, ingezet.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres