Toegangelijkheid

20150817_Stadion-2

Stadion Galgenwaard

Liftpas
Op wedstrijddagen is het gebruik van de lift in stadion Galgenwaard enkel toegestaan met een geldige FC Utrecht liftpas. Dit geldt zowel voor de lift in de Zuidtribune (toegankelijk via parkeergarage Q-park Galgenwaard (P3)) als voor de lift in de Westtribune (toegankelijk via het Westplein, tegenover tankstation BP). Evenals bij de reguliere kaartcontrole wordt ook het bezit van een geldige FC Utrecht liftpas gecontroleerd bij de entree.

Aanvragen
Indien u om medische of fysieke redenen niet (meer) in staat bent om van de trap(pen) in stadion Galgenwaard gebruik te maken kunt u een FC Utrecht liftpas aanvragen, dit kan door een e-mail met uw verzoek te sturen naar

Eenmalig bezoek FC Utrecht
Indien u incidenteel bezoeker van wedstrijden van FC Utrecht bent, is het niet nodig om een liftpas aan te vragen. In dit geval kunt u tot 48 uur voorafgaand wedstrijd een dag-liftpas aanvragen via .  Plaats in de titel van uw mail ‘dag-liftpas’, benoem uw voor en achternaam, geboortedatum en voor welke wedstrijd u komt.  Met deze dag-pas kunt alleen u tijdens deze wedstrijd gebruik maken van de lift. FC Utrecht adviseert om mensen die moeilijk trappen lopen kaarten te kopen op de Noordtribune. 

Misbruik
Let op: De FC Utrecht liftpas is niet overdraagbaar, strikt persoonlijk en wordt slechts éénmalig verstrekt. De FC Utrecht liftpas is dus alleen door u te gebruiken in combinatie met een geldig toegangsbewijs voor betreffende wedstrijd. Misbruik van de FC Utrecht liftpas kan leiden tot intrekking van deze pas. Eerder uitgegeven bewijzen voor toegang tot liftgebruik vervallen met deze pas. Onrechtmatig gebruik of misbruik van het gebruik van de lift(pas) zal worden gecontroleerd bij de toegangscontrole!

Let op: Personen die rolstoelafhankelijk zijn, hebben voorrang op het gebruik van de lift.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres