Rolstoeltribune

Algemene informatie
Stadion Galgenwaard is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel en FC Utrecht biedt speciaal voor deze bezoekers de zogeheten rolstoelplaatsen aan op de rolstoeltribune. De rolstoeltribune bevindt zich op de Zuidtribune (lange zijde), rondom rij 30. 

Parkeren en bereikbaarheid
De rolstoeltribune is gemakkelijk bereikbaar via de lift in parkeergarage Q-park Galgenwaard (P3). Let op: Parkeergarage Q-Park Galgenwaard (P3) is niet toegankelijk voor een rolstoelbus. De maximale doorrijhoogte is 2.00 meter. 

Indien u met de rolstoelbus naar stadion Galgenwaard komt dan kunt u deze, in overleg met FC Utrecht, parkeren op een nader te bepalen parkeerplaats. U kunt hiervoor contact opnemen met de coördinator Miva van FC Utrecht, via . Ook kunt u worden gebracht en gehaald bij het tankstation BP, tegenover het Westplein van Stadion Galgenwaard. 

Lift
Om de lift in parkeergarage Q-park Galgenwaard (P3) of op de City-side te gebruiken dient u te beschikken over een geldige FC Utrecht liftpas. Als rolstoeler heeft u voorrang op het gebruik van de lift en geldt het losse rolstoelticket tevens als liftpas voor betreffende wedstrijd. Hiermee mogen u en uw begeleider de lift gebruiken.

Tickets 
Op de rolstoeltribune in stadion Galgenwaard hebben wij maximaal 50 plaatsen beschikbaar voor rolstoelers, waarvan de meeste plaatsen zijn bezet door seizoenkaarthouders. Per wedstrijd zijn er - uiteraard - een aantal losse toegangskaarten voor de rolstoeltribune beschikbaar.

Heeft u interesse om een thuiswedstrijd van FC Utrecht te bezoeken in uw rolstoel, stuur dan een e-mail naar . Een toegangskaartje voor de rolstoeltribune kost €20,- per wedstrijd en dit is inclusief een begeleider. Let op: De begeleider neemt plaats achter de rolstoeler en heeft daarom een beperkt zicht op het veld.

Let op: Onrechtmatig gebruik of misbruik van het gebruik van de lift(pas) zal worden gecontroleerd bij de toegangscontrole!

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres