Provincie

Sinds september 2015 is FC Utrecht Maatschappelijk intensief gaan samenwerken met de U10 gemeentes: Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist. Daarnaast sluit volgend jaar ook de gemeente Amersfoort aan. De samenwerking met de gemeentes wordt komend seizoen nog meer geïntensiveerd. Met de gemeentes wordt verder gewerkt aan structurele samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van campagnes, Oldstars en lesprogramma’s. Ook krijgt het provinciebezoek een prominente plaats. 

Provinciebezoek

Gedurende het seizoen gaan we vier keer met een delegatie van FC Utrecht spelers en medewerkers de provincie in. We bezoeken tegelijkertijd diverse activiteiten in de deelnemende gemeentes (U10 en Amersfoort). We zoeken onze fans op en brengen tevens lokale projecten en initiatieven onder de aandacht die zich richten op de thema’s: gezonde leefstijl bij de jeugd (t/m 12 jaar) en het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Daarbij streven we ernaar om ieder bezoek uniek te maken. Ook dient het te voldoen aan onze kernwaarden.
 
Zowel supporters, medewerkers en spelers, als de gemeentes en de doelgroepen herkennen en waarderen het provinciebezoek. Het wordt een begrip in de club en in de provincie. Deze herkenbaarheid, de kwaliteit van de programma’s en het verassingselement oogsten veel waardering en genereren media-aandacht.  Dit doen we door in samenwerking met de gemeentes programma’s te ontwerpen op basis van de lokale situatie. Een schoolprogramma zal er in Bunnik anders uitzien dan in Zeist. Wel kiezen we voor accenten en gelijke thema’s en doelgroepen. Tevens willen we bij ieder bezoek een verbinding maken tussen het bezoeken van de provincie en het ontvangen van de doelgroepen in ons stadion. Wanneer wij bijvoorbeeld de verenigingen bezoeken, worden zij gedurende die periode ook uitgenodigd voor het bezoeken van een wedstrijd tegen een aantrekkelijk tarief.
 
De vuurdoop van het provinciebezoek vond plaats op 21 maart 2016. Wil je een impressie van deze dag? Bekijk onderstaande foto's:

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres