Jong FC Utrecht spart met beloften Sparta Rotterdam

1 augustus 2016

Vriendschappelijke wedstrijd begint vanmiddag (maandag) op Zoudenbalch om 16.00 uur.

Vriendschappelijk voetbal vanmiddag (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch. Daar staan Jong FC Utrecht en Jong Sparta Rotterdam vanaf 16.00 uur tegenover elkaar.

Voor Jong FC Utrecht begint vrijdag de competitie. Die dag debuteert de ploeg van trainer/coach Robin Pronk in de Jupiler League en dat doet het tegen één van de teams waarvan in die reeks veel wordt verwacht: NAC Breda. Het Rat Verlegh Stadion is het decor van dat duel.

Zoudenbalch
Maar voordat het zover is, sparren de Utrechtse beloften op Zoudenbalch dus nog met het talententeam van Sparta Rotterdam. Die ploeg deed afgelopen seizoen mee in de bovenste regionen van de Beloftencompetitie en komt deze jaargang in de Tweede Divisie uit. De Spartanen speelden tot nu toe vriendschappelijk tegen de amateurs van ASWH (uit, 1-1) en het beloftenteam van KV Mechelen (thuis, 6-1).

Zevenklapper
De laatste editie van Jong FC Utrecht – Jong Sparta Rotterdam was er één die spectaculair was. Met 7-2 wonnen de Utrechters van de Rotterdammers. Zeven Utrechtse doelpuntenmakers waren er die maandagavond in maart: Rodney Antwi, Issa Kallon, Rubio Rubin, Karim Loukili, Sylla Sow, Hamza Boukhari en Sofyan Amrabat.

Gratis entree, live verslag
De wedstrijd Jong FC Utrecht – Jong Sparta Rotterdam begint vanmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch om 16.00 uur. De entree is gratis. Niet langs de lijn, maar wel benieuwd naar het verloop van de partij? Volg het rechtstreeks via Twitter (@fcutrechtmatch) en Snapchat: fc_utrecht.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres