Jong FC Utrecht ontvangt beloftenploeg sc Heerenveen

25 juli 2016

Vriendschappelijk duel op Sportcomplex Zoudenbalch begint vanmiddag (maandag) om 16.00 uur.

Vriendschappelijk voetbal vanmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch. De beloftenploeg van FC Utrecht komt daar vanmiddag (maandag) vanaf 16.00 uur in actie tegen Jong sc Heerenveen. De entree is gratis.

Op het randje, soms zelfs (ver) over die grens heen. De oefenwedstrijd Jong FC Utrecht - Wolverhampton Wanderers Reserves was er één waarin de Engelse tegenstander van de Utrechters zich bepaald niet inhield. Hoe stevig de Britten ook speelden, de Utrechters wisten er raad mee. En wonnen dankzij doelpunten van Gyrano Kerk en Issa Kallon met 2-1.

Beloftenploeg als sparringpartner
Vanmiddag heeft Jong FC Utrecht opnieuw een beloftenploeg als sparringpartner: Jong sc Heerenveen komt op bezoek in de Domstad. De Friezen legden afgelopen seizoen beslag op de titel in de Reserve Competitie Groep 1. Daarin bleven ze de tweede teams van Feyenoord, ADO Den Haag en Heracles Almelo voor.

Gratis entree
De wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong sc Heerenveen begint vanmiddag (maandag) om 16.00 uur en wordt gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch. De entree is gratis.

Live verslag
Niet langs de lijn vanmiddag? FC Utrecht doet van de oefenwedstrijd van de beloftenploeg rechtstreeks verslag via Twitter (@fcutrechtmatch) en Snapchat: fc_utrecht. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres