Jong FC Utrecht voetbalt in Velsen-Zuid

21 april 2017

Ploeg van trainer/coach Robin Pronk treedt vanavond (vrijdag) aan tegen Telstar.

Speelronde 36 van dit Jupiler League-seizoen heeft voor Jong FC Utrecht een uitwedstrijd tegen Telstar in petto. In het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid gaat de bal vanavond (vrijdag) om 20.00 uur rollen.

Jong FC Utrecht deed zich in de afgelopen week tot twee keer toe tekort. De ploeg speelde prima partijen uit tegen Almere City FC en thuis tegen SC Cambuur, maar legde het in beide gevallen wel af. In Flevoland werd met 2-1 verloren en thuis, tegen de Friezen, gingen de beloften uit de Domstad met 0-2 onderuit.

Witte Leeuwen wonnen maandag
Telstar peurde drie punten uit de uitwedstrijd die het afgelopen maandag tegen FC Dordrecht speelde. De Witte Leeuwen gingen desalniettemin ietwat humeurig de spelersbus in, terug naar Velsen-Zuid. Want er werd van de Dordtenaren wel met 0-2 gewonnen, maar sterspeler Liban Abdulahi liep een scheenbeenbreuk op en zal langdurig uitgeschakeld zijn. ‘Een zege met een zwarte rand’, meldde de ploeg uit Velsen-Zuid op de eigen website.

Puntenjacht
Jong FC Utrecht bezet in de Jupiler League plek 18. Het team van oefenmeester Pronk stelde enkele speeldagen eerder al lijfsbehoud veilig en speelt de laatste weken van de jaargang met onder meer het doel zoveel mogelijk punten te pakken en kan nog enkele ploegen passeren op de ranking.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Telstar – Jong FC Utrecht begint vanavond om 20.00 uur in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid. Flitsen van het duel komen voorbij in het programma ‘Voetbal op Vrijdag’ van FOX Sports. De hele partij volgen? Check dan het live verslag van FC Utrecht op Twitter.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

CentralPoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres