Jochem Kamphuis zondag in Stadion Galgenwaard

18 april 2017

Arbitrale kwartetten voor FC Utrecht - Roda JC Kerkrade, Telstar - Jong FC Utrecht en Jong FC Utrecht - FC Den Bosch door KNVB aangesteld.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade wordt zondag geleid door Jochem Kamphuis. In Stadion Galgenwaard, waar die partij om 12.30 uur begint, zijn Patrick Langkamp en Freek Vandeursen dan de assistent-arbiters van dienst. De vierde official is Christian Mulder.

Twee dagen eerder al, vrijdag namelijk, speelt Jong FC Utrecht uit tegen Telstar. Bij die Jupiler League-partij is Erwin Blank de scheidsrechter en zijn Nils van Kampen en Nick Stuifzand diens assistenten. Luca Cantineau is in Velsen-Zuid als vierde official van de partij.

Richard Martens is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de Jupiler League-ontmoeting tussen Jong FC Utrecht en FC Den Bosch. Die wordt op dinsdag 25 april gespeeld en begint in Stadion Galgenwaard die dag om 20.00 uur. Rob Langeland en Martijn Beijer nemen de rol van assistent-scheidsrechter op zich. Alex Bos is erbij als vierde official.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres