Uitkaart

Wil je een uitwedstrijd van FC Utrecht bezoeken? Dan heb je een uitkaart nodig. Hiervoor dien je eerst in het bezit te zijn van een (seizoen)clubkaart van FC Utrecht op eigen naam. Op deze kaart wordt geregisteerd dat je ook tickets mag aanschaffen voor uitwedstrijden om de ploeg te ondersteunen.

Hoe bestel ik mijn uitkaart?
Kies in de online bestelstraat voor het abonnement SCC Uitkaart 2017-2018 en volg de instructies. Op de seizoenuitkaart komt een pasfoto. Stuur na het bestellen een goed gelijkende pasfoto naar onder vermelding van jouw relatienummer (begint met 14 of 93). Let wel op, een seizoenuitkaart kan niet op een bedrijfsnaam staan.

Hoe werkt de de uitkaart?
De kaartverkoop voor uitwedstrijden loopt via de ticketingomgeving of via de Fanshop. Bij bestellen dien je je geregisteerde uitkaart bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om online kaarten voor andere uitkaarthouders te bestellen indien je beschikt over het nummer van hun kaart, de achternaam en postcode. 

Per uitwedstrijd gelden er andere voorwaarden om je kaarten om te wisselen. Er kan per wedstrijd voorrangsregeling ingevoerd worden. Deze informatie vind je per wedstrijd terug op bij het wedstrijdprogramma.
 

 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres