De Kogel verricht maandag aftrap

6 februari 2019

Oud-speler brengt symbolisch duel op gang dat in teken van hem staat.

De aftrap van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles wordt maandag in Stadion Galgenwaard symbolisch verricht door Leon de Kogel. Het treffen tussen de Utrechters en de ploeg uit Deventer staat in het teken van de 27-jarige Houtenaar, die vanwege zijn betrokkenheid bij een ernstig auto-ongeluk zijn voetballoopbaan heeft moeten beëindigen.

De recette van de wedstrijd komt ten goede aan de medische kosten die de voormalig spits van onder meer FC Utrecht en Go Ahead Eagles heeft gemaakt en moet maken. Er wordt bovendien een speciale FC Today gemaakt voor deze wedstrijd, die op de wedstrijddag á 2 euro kan worden aangeschaft. Ook die opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan De Kogel.

Tickets voor de wedstrijd Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn tickets ook via INTERNET verkrijgbaar, en vanaf 19.00 uur bij de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside.

De Kogel vertelde onlangs uitgebreid en openhartig over het auto-ongeluk dat zijn leven op z’n kop zette:
 

20121216_FCUHee-9285

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres