In een wedstrijd waarin de kansen bijzonder schaars waren, legde FC Utrecht het af tegen PEC Zwolle in de E-Divisie, de eSportscompetitie van de Eredivisie. Eén treffer besliste de onderlinge ontmoeting tussen FC Utrecht’s Lode de Boo en Zwollenaar Stefan Vellinga: 0-1.

Het FIFA-team van PEC Zwolle had binnen een kwartier al twee gele kaarten op zak; het resultaat van overtredingen die nodig waren om FC Utrecht-aanvallen een halt toe te roepen. In het restant van de eerste helft was het beste spel voor de digitale manschappen van De Boo, maar ontbrak het enkele keren aan een goede eindpass, waardoor grote kansen uitbleven. De 0-0 ruststand was wat dat betreft een logische.

In de openingsfase van de tweede helft was er dan wél een grote kans voor FC Utrecht, maar een schot op doel bleef uit en daarmee ging ook de mogelijkheid voorbij. Tien minuten voor tijd was er dan het eerste schot op doel van PEC Zwolle, en dat leverde direct een treffer op: 0-1. Die stand bleef tot en met het laatste fluitsignaal op het digitale bord staan.