Christopher Mamengi langer bij FC Utrecht

26 april 2018

Contract van 17-jarige jeugdinternational opengebroken en verlengd.

Het contract van Christopher Mamengi is opengebroken en verlengd. Liep de vorige overeenkomst van de 17-jarige verdediger tot medio 2020, nu hij zijn nieuwe verbintenis heeft ondertekend ligt Mamengi in de Domstad vast tot medio 2021.
 
Mamengi, die in 2014 de overstap maakte van Roda’46 naar de jeugdopleiding van FC Utrecht, tekende een jaar geleden bij de Utrechters zijn eerste profcontract. De achterhoedespeler uit Amersfoort begon aan deze jaargang als speler van FC Utrecht O17, maar is inmiddels toegevoegd aan de selectie van Jong FC Utrecht. Hij behoort tot de selectie van Oranje Onder 17 die in mei deelneemt aan het Europees Kampioenschap in Engeland.
 
“Christopher is een linksbenige verdediger die zowel centraal als op de vleugel kan spelen”, omschrijft Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “Hij is een speler met een enorme potentie en een vaste waarde in de nationale jeugdselecties. We zijn er trots op dat hij ondanks grote belangstelling heeft gekozen voor deze contractverlenging. Christopher gelooft in FC Utrecht, en FC Utrecht gelooft in Christopher.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres