Thema-Skyboxen

20141026_FCUtrecht_024-6668

Directors Lounge

In de Directors Lounge biedt FC Utrecht bedrijven, kenniscentra en overheidsinstanties in de provincie Utrecht de gelegenheid elkaar exclusief op directieniveau te ontmoeten. Voetbal is daarbij het verbindende element. U geniet van een informeel, maar culinair hoogwaardig diner vervaardigt door een privé-kok in een sfeervol ingerichte ruimte.

Lees meer 


Vast en Goed Lounge

Vast & Goed Lounge

De Vast & Goed Lounge is een prachtige skybox op de vijfde verdieping van Stadion Galgenwaard. Zoals de naam doet duiden is deze skybox optimaal om uw netwerk binnen de vastgoedbranche uit te breiden.

Lees meer
 


Offshore Business Lounge 1

Offshore Business Lounge

Offshore gerelateerde bedrijven in de breedste zin van het woord zijn welkom om in De Offshore Business Lounge samen met branchegenoten de wedstrijden van FC Utrecht te bekijken. De gastheer van deze lounge is Toon Nouwens, een succesvol zakenman met een lange staat van dienst binnen de offshore wereld. Momenteel is hij actief als Vice President bij EPMC Europe B.V. en vanuit die functie brengt hij een groot netwerk met zich mee.

Lees meer


 


20151111_ConnectedLounge_098

Connected Lounge

FC Utrecht maakt zich met haar connectiviteitspartner Tele2 sterk om van Stadion Galgenwaard een Connected Stadium te maken. Samen met het Smart City-consortium dat verder bestaat uit De Gemeente en Huawei, wordt deze connectiviteit vervolgens uitgebreid over de stad. De eerste stap om van Stadion Galgenwaard het meest Connected Stadium van Nederland te maken is de oprichting van een themalounge: de Tele2 Connected Lounge.

Lees meer

 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres