“We kunnen ons weer meten met de top!”

14 oktober 2016

Tweede en derde etage Stadion Galgenwaard feestelijk geopend

“Een project waar we jarenlang met drie partijen aan hebben gewerkt.” Deze partijen, Memid Galgenwaard, Maison van den Boer én FC Utrecht, stonden woensdagavond gebroederlijk op het podium bij de Grand Opening van de vernieuwde zalen van Stadion Galgenwaard.

Na de rigoureuze verbouwing op trainingscomplex Zoudenbalch en het vernieuwde geluidsysteem in het stadion was de verbouwing van de tweede en derde verdieping het derde grote project in de ontwikkeling van FC Utrecht. Algemeen Directeur Wilco van Schaik is verheugd: “In de zomermaanden is er door vele mensen dag en nacht gewerkt om deze twee verdiepingen volledig te strippen. Het is een zware dobber geweest, maar met dit resultaat is het allemaal waard geweest!” 

Gisteren tijdens de opening konden de gasten de nieuwe ruimten bekijken. Martijn Standaart, Commercial Director van FC Utrecht is ontzettend blij met de nieuwe ruimten: “Dit zijn echt geweldige ruimten geworden met een inrichting die op beide verdiepingen een chique, maar informele sfeer oproept. Zowel op wedstrijddagen als doordeweeks is het een prachtige plek om onze gasten te ontvangen en business te versterken in Midden Nederland.”

De 350 aanwezige gasten werden getrakteerd op een avond vol culinaire versnaperingen van Maison van den Boer. Bart Oudenhoven, vestigingsmanager van Maison van den Boer: “Samen met FC Utrecht hebben we gisteravond aan bestaande businessclubleden, maar ook aan toekomstige bezoekers, laten zien waar we als samenwerkende partijen toe in staat zijn. We kijken er naar uit om zoveel mogelijk partijen kennis te laten maken met het vernieuwde hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard!”

Wilt u een wedstrijddag ervaren in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard of tijdens een persoonlijke rondleiding onze hospitality ruimten bekijken? Neem dan contact op met Arnaud Miltenburg van FC Utrecht Business. Hij is te bereiken op 06-22373872 en via dit e-mailadres.  

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres