Infotheek Groep nieuwe shirtsponsor FC Utrecht

12 oktober 2016

IT-gigant uit Leiden verbindt zich voor twee jaar aan Utrechtse club.

FC Utrecht heeft een nieuwe shirtsponsor. Het Leidse IT-bedrijf Infotheek Groep verbindt zich de komende twee seizoenen aan de club, met een optie voor nog eens twee seizoenen.

De overeenkomst gaat per direct in. Dochteronderneming 4Launch komt op de achterkant van het speelshirt van de Utrechters te staan, terwijl Infotheek vooral zichtbaar wordt bij de zakelijke doelgroep. Met een eigen skybox en toegang tot de business lounge, zal Stadion Galgenwaard een belangrijke gastheer zijn voor Infotheek, haar klanten en haar partners.

Infotheek Groep won in het verleden een aantal prestigieuze awards, zoals de Best Managed Companies Award 2015 en de FD Gazellen Award voor de snelst groeiende onderneming. Het bedrijf koos ondanks haar internationale karakter voor de voetbalclub uit de Domstad.

Voor CEO Jordy Kool - geboren en getogen in Utrecht - was het snel duidelijk: "Onze organisaties hebben veel met elkaar gemeen en delen de mentaliteit van mouwen opstropen en doen, het ‘no guts, no glory’-gen: we zijn allebei vechters, harde werkers, loyaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast spreekt de professionaliseringsslag die FC Utrecht aan het maken is ons aan, daar dragen wij graag aan bij.”

Algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is trots op de nieuwe partner: “Infotheek Groep en FC Utrecht zijn een perfecte match. We hebben allebei een mooie groeiambitie en de intrinsieke drive om succesvol te zijn. Dat een internationale reus als Infotheek Groep zich verbindt aan onze club is alleszeggend.“

Infotheek Groep zal haar kenmerkende ‘full service’ strategie ook doorvoeren in het partnerschap met FC Utrecht, zowel als ‘supporter’ van de club, als van haar verdere partners én de supporters.

Over Infotheek Group
Infotheek is één van de grootste leveranciers in Nederland van nieuwe hardware en software en levert al 25 jaar software- en hardware oplossingen in uiteenlopende sectoren. Infotheek is Europees marktleider voor gebruikte hardware en software. Infotheek beschikt over het grootste refurbish centrum van Europa. Daarnaast biedt Infotheek een breed pakket aan ICT-diensten aan, heeft de onderneming een sterk groeiende verhuurtak. De IT-onderneming speelt in op de sterke marktbeweging naar een circulaire economie waarbij nieuwe IT-apparatuur na enkele jaren wordt teruggenomen en na een grondige revisie van hardware en software een nieuw leven krijgt. Infotheek is initiatiefnemer van de stichting IT4Kids, waaraan bedrijven en particulieren hun oude IT-apparatuur kunnen doneren. Van de opbrengst ondersteunt IT4Kids projecten voor jeugd en sport.

20161011_Contract4Launch-8869
20161011_Contract4Launch-8874
20161011_Contract4Launch-8888
20161011_Contract4Launch-8895

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

CentralPoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres