Business Lounge Premium

Bent u op zoek naar een arrangement waarbij alles voor u tot in de puntjes wordt verzocht? Dan is Business Lounge Premium, gelegen op de derde verdieping van Stadion Galgenwaard, dé plek bij uitstek. Heerlijke wijnen, een perfect driegangenmenu en een panoramisch uitzicht op het veld van Stadion Galgenwaard. Dat is Business Lounge Premium in een notendop. De hoogste hospitality standaarden van FC Utrecht zijn hier van toepassing.

Tijdens uw arrangement in Business Lounge Premium beleeft u een uitgeserveerd driegangen menu aan een gereserveerde tafel. Gecombineerd met heerlijke wijnen worden voorafgaand aan de wedstrijd uw smaakpapillen getriggerd. Een drankje laten serveren tijdens de wedstrijd? Geen probleem! De vriendelijke gastheren en dames leggen u en uw gasten graag in de watten. Vanzelfsprekend is de drank na afloop ook inbegrepen en heeft u toegang tot de lager gelegen ruimten.

Door het hoogwaardige karakter van Business Lounge Premium is dit pakket uitermate geschikt om uw meest exclusieve zakenrelaties of prospects uit te nodigen. In Business Lounge Premium krijgen voetbal en zakendoen samen een geheel andere betekenis.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Luxe business seats centraal gelegen op de hoofdtribune
  • Uitgeserveerd 3-gangen-diner inclusief drankjes aan een speciaal voor uw bedrijf gereserveerde tafel
  • Relatiemanagement en netwerkmogelijkheden
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Toegang tot de lager gelegen verdiepingen
  • Toegang tot de zakelijke evenementen van FC Utrecht Business

Voor meer informatie over de Business Lounge kunt contact opnemen met Arnaud Miltenburg, Head of Sales bij FC Utrecht Business. Arnaud is te bereiken door een e-mail te sturen naar of door te bellen met 06-22373872. Wilt u dat Arnaud contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres